Edinstvene ideje za božična darila

Pustite se navdihniti...

Pustite se navdihniti...

Božič je tik pred vrati in če še vedno iščete ideje za božična darila, ste prišli na pravo mesto! Personalizirana božična darila so zelo posebna in bodo zagotovo razveselila vaše bližnje, saj vaše fotografije spremenimo v visokokakovostne izdelke, v katerih bodo uživali še dolgo časa! Kaj pravite na primer na stenski koledar z najlepšimi fotografijami v tem letu? Ali fotografska sestavljanka, ki jo lahko skupaj sestavite pod božičnim drevescem? Te in številne druge ideje za darila lahko najdete tukaj. Upamo, da se boste ob njihovem odkrivanju zabavali!

Adventni koledar po meri

Adventni koledar po meri

Darilo, ki razveseljuje vsak dan! Prilagodite adventni koledar s fotografijami in prazničnimi vzorci po lastni izbiri. Izbirate lahko med našo široko paleto polnil ali pa ga naročite praznega in adventni koledar napolnite sami. Fotografsko darilo po meri, ki vam bo polepšalo čakanje na božič!

Božična darilna škatla in bon

Božična darilna škatla in bon

Bi izbiro fotografij raje prepustili obdarovancem? Potem je naša božična škatla idealna izbira! Ta darilna škatla vsebuje bon za personalizirano fotoknjigo, katere naslovnico lahko preprosto oblikujete sami. Darilni bon lahko naročite tudi posamično - odlično božično darilo v zadnjem trenutku! Samo izberite znesek, ki ga želite podariti, in prenesite bon.

Personalizirana fotografska knjiga

Personalizirana fotografska knjiga

Posebni trenutki si zaslužijo, da jih proslavimo, in nič ni boljšega kot visokokakovostna fotoknjiga, ki ohranja te dragocene spomine. Ker lahko izbirate med številnimi različnimi velikostmi, materiali, predlogami in formati, smo prepričani, da boste ustvarili popolno darilo v obliki fotoknjige za svoje najdražje!

Brez logotipa

Brez logotipa

Vašega digitalnega fotografskega izdelka po meri Saal Digital ne bo uničil logotip proizvajalca.

Enostavno naročanje

Enostavno naročanje

Enostavno in udobno oblikovanje in naročanje s pametnega telefona, tabličnega računalnika ali računalnika

Hitra dostava

Hitra dostava

Enostaven pregled naših rokov pošiljanja in dostave za božič.

Profesionalna kakovost

Profesionalna kakovost

Verjamemo, da izdelujemo vrhunske fotografske izdelke in vam vedno nudimo odličnost.

Zagotovljeno zadovoljstvo

Zagotovljeno zadovoljstvo

Vaše zadovoljstvo je osrednji del filozofije našega podjetja

Naročanje brez tveganja

Naročanje brez tveganja

Za vaša naročila ponujamo različne možnosti varnega plačila.

Edinstven fotografski koledar

Edinstven fotografski koledar

Eno leto se konča, drugo se začne! Personaliziran koledar bo obdarovance spremljal vse leto in jim zagotovo pričaral nasmeh na obraz. Odkrijte našo veliko izbiro in oblikujte stenski, družinski ali namizni koledar po meri!

Lepa stenska umetnost

Lepa stenska umetnost

Presenetite svoje najdražje s stensko umetnino po meri na platnu, akrilu, kovini ali drugem materialu. Odkrijte naše številne možnosti za stenske slike, plakate in odtise ter spremenite posebno fotografijo v popolno darilo!

Božične voščilnice z vašo fotografijo

Božične voščilnice z vašo fotografijo

Pokažite svojim bližnjim, da mislite nanje, tako da jim pošljete osebno božično voščilnico s prijaznimi besedami. Bodite ustvarjalni in izberite fotografije, vzorce, predloge in sličice po svojem okusu ter tako razširite praznično vzdušje.

Odkrijte več prazničnih božičnih daril!

Oblikujte zdaj