Natisnite fotografijo na visokokakovostno platno

Vaš kupon dobrodošlice* v vrednosti 15 €: WB624-EXW

4,8/5
v 2 ocene strank
*Kupon dobrodošlice za stenski dekor v vrednosti15 €. Velja do 31.05.2023. Najmanjša vrednost naročila je 29,95 €. Dostava ni vključena v ceno. Kupon ni združljiv z drugimi posebnimi ponudbami ali kuponi. Vsako gospodinjstvo ga lahko unovči samo enkrat.

Ustvarite imeniten galerijski slog!

Tiskanje fotografije na naravno, fino platno ji daje eleganten, eleganten videz v galerijskem slogu. Najvišja ločljivost in najvišja kakovost zagotavljata impresiven sijaj in ostre slike.

Ročno natisnjeno platno je skrbno napeto na trden klinasti okvir iz pravega lesa in pritrjeno na hrbtno stran. Namestitev je preprosta; vaše platno lahko takoj obesite brez ločenega okvirja. V steno potrebujete le dva vijaka ali žebljička, na katera boste obesili leseni okvir.

  • Naravna barva, fino platno (260 g/m²)
  • Visokokakovostni lateksni tisk z ločljivostjo 300 dpi
  • Visoka briljantnost barv in največja jasnost
  • Masivni klinski okvir iz pravega lesa (2 cm)
  • Narejen iz mešane tkanine iz 35 % bombaža in 65 % poliestra

Izpopolnite stenski dekor z lebdečim okvirjem

Želite narediti svoje stenski dekor še bolj poseben? Potem naročite naš lebdeči okvir. Ta vrsta okvirja dopolni sliko in poskrbi za profesionalen galerijski videz. Izberete lahko črn ali bel okvir − takšnega, ki se sliki najbolje poda.
Pri lebdečem okvirju je med stenskim dekorjem in lesenim okvirjem 8 mm široka reža, ki ustvari videz lebdenja. Slika je pritrjena s priloženimi nosilci.

Z zrcaljenjem in brez

Pri nas lahko naročite fotoplatno z robom, ki se blešči ali pa ne. Pri različici brez leska je slika napeta čez robove. Ta metoda je primerna za slike, ki so dovolj velike, da objamejo robove.
Če naj bo celotna slika prikazana na sprednji strani stenskega dekorja, priporočamo različico z zrcaljenjem robov. Pri tem se vzorec zrcali na vseh štirih straneh. Pri raztegovanju platna čez okvir se obrne le zrcaljeni del slike.
Photos

Leseni okvirji različnih debelin

Platno ročno napnemo na pravi lesen okvir. Sami se odločite, ali bo okvir debel 2 cm ali 4 cm, saj debelina poskrbi za dodaten značaj platna.
Če izberete okvir debeline 2 cm, imate možnost izbire med robom z zrcaljenjem ali brez. Pri okvirju debeline 4 mm bi se lahko izgubilo precej pomembnih elementov slike, zato je na voljo samo rob z zrcaljenjem.
Photos
Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj