Ni ga čez naš galerijski tisk.

Vaš kupon dobrodošlice* v vrednosti 15 €: WB624-EXW

4,8/5
v 2 ocene strank
*Kupon dobrodošlice za stenski dekor v vrednosti15 €. Velja do 31.05.2023. Najmanjša vrednost naročila je 29,95 €. Dostava ni vključena v ceno. Kupon ni združljiv z drugimi posebnimi ponudbami ali kuponi. Vsako gospodinjstvo ga lahko unovči samo enkrat.

Svojo fotografijo spremenite v umetnino − visokokakovostni galerijski tisk

Galerija Print združuje preverjeno kakovost Saal Digital z novo estetiko. Kombinacija neposrednega tiska na akril in ojačane aluminijaste plošče ustvarja edinstven učinek. Poleg tega Gallery Print ponuja najvišjo ločljivost in največjo ostrino s 7-barvnim UV neposrednim tiskom s svetlimi barvami. Gallery Print vašo najljubšo fotografijo prikaže v najboljši luči in lahko vsak prostor spremeni v umetniško galerijo.
  • tiskanje neposredno na akril (2 mm) z oporo aluminijaste plošče (3 mm),
  • na voljo z matirano ali svetlečo končno obdelavo,
  • 7-barvni neposredni UV-tisk, tudi s svetlimi barvami,
  • na voljo so poljubne velikosti,
  • na izbiro z aluminijastim podokvirjem, standardnim obešanjem ali distančniki.

Izbirajte med dvema izjemnima končnima obdelavama.

Galerijski tisk je na voljo z dvema končnima obdelavama − bleščečo in matirano. Bleščeča končna obdelava ustvari sijaj in dinamičnost, ki jemlje dih. Matirana različica preprečuje odseve in hkrati ustvari žlahtno globino. Prepričajte se na lastne oči.

Edinstvene slike z izbrano končno obdelavo, ki naredijo vtis

Inovativna kombinacija akrilne površine s stabilizacijsko aluminijasto kompozitno ploščo je impresivna izbira za tiskanje fotografij. Pri tisku Gallery Print lahko izkoristite najboljše lastnosti obeh materialov: vaša fotografija je osupljivo bleščeča in globoka, hkrati pa je trpežna in stabilna.
Z galerijskim tiskom si oblikujte oseben spomin in ponesite razkošni videz galerije naravnost v svoj dom. Osupljiva končna obdelava tega stenskega dekorja pretvori sliko v vrhunsko umetnino, ki bo nedvomno postala osrednji del katerega koli prostora. Ustvarite čisto svojo mojstrovino!
Custom sizes

Galerija po meriVelikosti tiska

Poleg širokega izbora stenskega dekorja standardnih velikosti ponuja Saal Digital tudi širok izbor po meri izdelanih GalleryPrintov različnih velikosti.

Velikosti po meri so na voljo tudi za druge predmete Wall Decor, kot so kovinski odtisi, odtisi iz brušene kovine, akril in penasta plošča PVC.

Različne rešitve za obešanje stenskega dekorja

Aluminium subframe

Aluminijast podokvir

Aluminijast podokvir je že pritrjen na hrbtno stran vašega stenskega dekorja. Ker je med sliko in steno približno 1 cm razmaka, stenski dekor navidezno lebdi v zraku.

Standoff

Distančniki

Stenski dekor ima že pripravljene luknje – vi morate le še pritrditi vijake.

Standard mounting

Standardno obešanje

Naše standardno obešanje vam omogoča, da zlahka in enostavno obesite svoj stenski dekor, saj morate le prilepiti nosilce na njegovo hrbtno stran.

  • Obešanje ni vidno s sprednje strani.
  • Priloženi stenski distančniki za samolepilno pritrditev.
  • Samo za uporabo v zaprtih prostorih.
  • Na voljo za specifične formate stenskega dekorja.
  • Več podrobnosti in navodila za montažo.
Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj