Stenski dekor – oblikujte svoje fotografije v umetnine.

Vaš kupon v vrednosti15 € koda kupona*: WB624-EXW

Photos
*Kupon dobrodošlice za stenski dekor v vrednosti15 €. Velja do 28.02.2023. Najmanjša vrednost naročila je 29,95 €. Dostava ni vključena v ceno. Kupon ni združljiv z drugimi posebnimi ponudbami ali kuponi. Vsako gospodinjstvo ga lahko unovči samo enkrat.
CCHIP Foto/Video 2022 Zmagovalec testa CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Splošna ocena: ''zelo dobro'' ''odlično'': FOTOHITS 05/2019 Saal Digital navdušuje z vrhunskim fotoplatnom, ostrim tiskom in izjemnimi kontrasti. Zmagovalec preizkusa CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Rezultati preizkusa: zelo dobro Zelo dobra in hitra dostava Saal se vsekakor ponaša z vzorno kakovostjo. Detajli na razvitih fotografijah so fantastični, ostrina in barvna ločljivost pa sta vrhunski. Saal Digital se ponaša z izvrstnimi kontrasti in izdelavo. Tako kakovostnih fotoknjig še nismo videli.

Vaša fotografija kot dizajnerski izdelek

Ključne prednosti

 • kupon dobrodošlice v vrednosti15 €,
 • različne površine,
 • dimenzije po meri,
 • barve odporne proti UV-žarkom,
 • ICC-profili, na voljo za prenos,
 • 100-% zagotovljeno zadovoljstvo – brez tveganja.

Kupon za odkritje

Odkrijte naše stenske dekoracije

 • Spoznajte živahne barve in visokokakovostne materiale
 • Dimenzije po meri
 • Odkrijte naše različne površine
 • Kupon lahko za vsako gospodinjstvo unovčite enkrat, tudi če ste že naročili stensko dekoracijo ali drug izdelek pri podjetju Saal Digital.
 • Upoštevajte, da kupona ni mogoče kombinirati z drugimi promocijskimi akcijami.

Kako lahko uporabim kupon?

Ustvarite stensko dekoracijo korak za korakom

Prenesite našo programsko opremo Saal Design Software in ustvarite stensko dekoracijo po svojih željah.

Izberite eno od naših številnih površin, ki bo vašemu stenskemu dekorju dala poseben značaj. Zaradi individualnih formatov za skoraj vse materiale bo vaš stenski dekor po dolžini in širini popolnoma prilagojen vašemu fotografskemu projektu. Z različnimi vrstami obešanja, ki so na voljo, boste lahko svojo stensko dekoracijo preprosto obesili.

Ko vnesete podatke o naročilu, se v naslednjem koraku prikaže polje za vnos kode kupona. Vnesite jo v predvideno polje in pritisnite gumb unovči. Vrednost kupona se bo odštela od skupnega zneska.

Acrylic

Brezplačna programska oprema Saal Design

Programska oprema Saal Design

Odkrijte raznovrstne možnosti oblikovanja z našo brezplačno programsko opremo Saal Design. Prilagodite fotoizdelke po svoje z le nekaj kliki. Poleg tega lahko uporabite tudi različne učinke in filtre, da bodo vaše slike še bolj navdušujoče.

Prenesite in namestite

Programsko opremo Saal Design lahko brezplačno prenesetetukaj. Prenos se bo začel takoj. Odprla se bo nova stran s podrobnimi navodili za prenos in namestitev. Ko je prenos končan, sledite navodilom brskalnika in namestite programsko opremo. Kodo kupona morate vnesti v programsko opremo ob koncu postopka naročanja.

Primerjava kovinskega odtisa in odtisa iz brušene kovine

Da bi dobili najboljši možni tisk za svoje slike, je izbira površine ključnega pomena. Različne površine zagotavljajo poseben videz in dajejo vašim slikam želeni značaj.

V tem videoposnetku boste spoznali ključne razlike med našimi stenskimi umetninami Metal Print in Brushed Metal Print.

Prednosti podjetja Saal Digital

Kakovost in dobavni roki, ki ustrezajo visokim standardom

Naša prednostna naloga je ponujanje odličnih storitev in izdelkov najboljše kakovosti. Hitra proizvodnja, kratki dobavni roki in izjemna kakovost so značilnosti podjetja Saal Digital. Dober primer tega so številne pozitivne ocene v strokovnih revijah, pa tudi povratne informacije naših strank. V približno 1 do 2 delovnih dneh so vaši izdelki pripravljeni za odpremo. Naše proizvodne in dobavne roke lahko kadar koli preverite v realnem času.

Naša obljuba vam

Vaše zadovoljstvo z našimi fotografskimi izdelki in storitvami je temelj filozofije našega podjetja.

Zagotavljamo:

 • prvovrstne fotografske izdelke izjemne kakovosti
 • Izdelki so običajno poslani v 1 ali 2 delovnih dneh
 • Varne načine plačila
 • Proizvodnja in pošiljanje neposredno od proizvajalca Saal Digital, brez posrednikov

Če z našimi izdelki niste zadovoljni, vam bo naša ekipa čim prej pomagala poiskati hitro in zadovoljivo rešitev po elektronski pošti ali klepetu.

Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj