Penjena PVC-plošča je izjemno lahka, stabilna in odporna na različne vremenske razmere

Vaš kupon dobrodošlice* v vrednosti 15 €: WB624-EXW

4,8/5
v 2 ocene strank
*Kupon dobrodošlice za stenski dekor v vrednosti15 €. Velja do 31.05.2023. Najmanjša vrednost naročila je 29,95 €. Dostava ni vključena v ceno. Kupon ni združljiv z drugimi posebnimi ponudbami ali kuponi. Vsako gospodinjstvo ga lahko unovči samo enkrat.

Edinstvene značilnosti tiska na penjeno PVC-ploščo

Najsodobnejša tehnologija neposrednega UV-tiska s sedmimi barvami, tudi svetlimi, ustvarja osupljivo intenzivnost barv pri najvišji ločljivosti (brez zameglitev). Bogato se bleščijo celo velike površine iste barve in pri visoki ločljivosti se finese razkrijejo vse do zadnje podrobnosti.
 • Tiskanje na 5 mm ali 10 mm bele penaste plošče iz PVC
 • 7-barvni neposredni tisk UV, vključno s svetlimi barvami
 • Izjemno stabilen in odporen na vremenske vplive
 • Odvisno od formata so na voljo aluminijasti podokvir, standardna pritrditev in stojala
 • Vključeno v vzorčni komplet
 • Za profesionalce: Na voljo je profil ICC

Penasta plošča PVC

Tiskanje fotografij na penasto ploščo je lahko še posebej primerno za tiste, ki si prizadevajo za sodoben dizajn svojih dnevnih sob in pisarn. Penasta plošča se lahko uporablja v notranjih in zunanjih prostorih. Rezultat našega postopka neposrednega tiska UV je izdelek, ki je izjemno lahek, ima obstojne barve in je celo odporen na vodo. Zato je namestitev slik na penasto ploščo idealna tudi za vlažne prostore, kot so kopalnice in kuhinje. Uporabljamo samo UV-barvila brez hlapnih organskih spojin.

PVC foamboard
Penjena PVC-plošča je lahka in ima površino z visokokakovostno, gladko strukturo. Material podlage je kot nalašč za oglasne in obvestilne table pa tudi stojnice.
Naš postopek neposrednega tiskanja omogoča najvišjo kakovost; ko se popolnoma posuši, se barve vaše slike povežejo s trdo penjeno ploščo. Rezultat je vodoodporen izdelek, odporen na madeže in praske, ki izpolni vsa pričakovanja.

Različne rešitve za obešanje stenskega dekorja

Aluminium subframe

Aluminijast podokvir

Aluminijast podokvir je že pritrjen na hrbtno stran vašega stenskega dekorja. Ker je med sliko in steno približno 1 cm razmaka, stenski dekor navidezno lebdi v zraku.

Standoff

Distančniki

Stenski dekor ima že pripravljene luknje – vi morate le še pritrditi vijake.

Standard mounting

Standardno obešanje

Naše standardno obešanje vam omogoča, da zlahka in enostavno obesite svoj stenski dekor, saj morate le prilepiti nosilce na njegovo hrbtno stran.

 • Obešanje ni vidno s sprednje strani.
 • Priloženi stenski distančniki za samolepilno pritrditev.
 • Samo za uporabo v zaprtih prostorih.
 • Na voljo za specifične formate stenskega dekorja.
 • Več podrobnosti in navodila za montažo.
Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj