50-% popust za vzorčne izdelke

Predstavite svoj portfolio

Ste poklicni fotograf? Morda grafična oblikovalka? Ali pa delujete na področju ustvarjalnih umetnosti? Razmišljate o tem, da bi elegantno predstavili svoj portfolio in hkrati svoja dela približali strankam tako, da jim pošljete vzorce?

Z vzorčnimi izdelki Saal Digital prodajajte profesionalno in predstavljate svoja pomembna dela v najboljši luči. Če se prijavite že zdaj, boste prejeli kodo kupona za vzorčne izdelke.

Izdelek oblikujte, kot sami želite

Odkrijte različne izdelke, kot so fotoknjige, stenski dekor in kartice. Spoznajte različne površine in z bogato ponudbo možnosti ustvarite portfolio, ki najbolje odraža vaš slog. Raziščite bogato izbiro možnosti, ki je na voljo vašim strankam. Izdelke uporabite kot reference, ki jih stranke lahko vidijo in celo doživijo. Tako izkoristite popolno svobodo, ki vam jo ponuja programska oprema Saal Design s številnimi funkcijami.Vaši podatki za registracijo so bili uspešno posredovani. Zahvaljujemo se vam za vaše sporočilo.

Pogoji za kupon za vzorčne izdelke

  • Na sprednji strani vzorčnega izdelka mora čitljivo in na vidnem mestu pisati "vzorec".
  • Vzorčne izdelke lahko naročite samo ločeno od drugih izdelkov.
  • Kupon za 50-% popust ni združljiv z drugimi kuponi ali promocijami.
  • Popust ne velja za dostavo.
  • Darilne škatle lahko naročite kot vzorec, samo če naročite tudi vzorec fotoknjige.
  • Kupon ne velja za vzorčne komplete (npr. papir, platnice in usnjeni paketi).

Kako na izdelku označite, da je vzorec

Že na prvi pogled mora biti jasno, da so fotoknjige vzorci. Z drugimi besedami, na platnici mora pisati "vzorec" ali kaj podobnega, na primer "vzorčna fotoknjiga" ali "vzorčen portfelj". Velikost pisave mora biti najmanj 30.

Oblikujte zdaj