50-% popust za vzorčne izdelke

Predstavite svoj portfolio

Ste poklicni fotograf? Morda grafična oblikovalka? Ali pa delujete na področju ustvarjalnih umetnosti? Razmišljate o tem, da bi elegantno predstavili svoj portfolio in hkrati svoja dela približali strankam tako, da jim pošljete vzorce?

Z vzorčnimi izdelki Saal Digital prodajajte profesionalno in predstavljate svoja pomembna dela v najboljši luči. Če se prijavite že zdaj, boste prejeli kodo kupona za vzorčne izdelke.

Prilagodite zasnovo svojih izdelkov

Odkrijte različne izdelke, kot so fotoknjige, stenske slike in razglednice! Spoznajte različne površine in iz različnih možnosti ustvarite portfelj, ki najbolje odraža vaš slog. Raziščite široko paleto možnosti za svoje stranke in izdelke uporabite kot referenco, ki si jo vaše stranke lahko ne le ogledajo, ampak tudi doživijo v živo! Pri tem uživate v popolni svobodi oblikovanja, ki vam jo z različnimi funkcijami ponuja programska oprema Saal Design.Vaši podatki za registracijo so bili uspešno posredovani. Zahvaljujemo se vam za vaše sporočilo.

Pogoji za kupon za vzorčne izdelke

  • Na sprednji strani vzorčnega izdelka mora biti beseda "vzorec" jasno vidna in čitljiva.
  • Vzorčne izdelke je mogoče naročiti le ločeno od drugih izdelkov
  • 50-odstotnega kupona ni mogoče kombinirati z drugimi kuponi ali promocijami
  • Poštnina ni vključena v popust
  • Darilne škatle je mogoče naročiti kot vzorec samo v kombinaciji z vzorčno fotoknjigo
  • Bon ne velja za naš komplet vzorcev

Kako na izdelku označite, da je vzorec

Že na prvi pogled mora biti jasno, da so fotoknjige vzorci. Z drugimi besedami, na platnici mora pisati "vzorec" ali kaj podobnega, na primer "vzorčna fotoknjiga" ali "vzorčen portfelj". Velikost pisave mora biti najmanj 30.

Oblikujte zdaj