Ceniki: Prenos datotek

Ceniki: Prenos datotek

Poleg fotografskih izdelkov lahko prodajate tudi datoteke za prenos svojih slik ali omogočite njihov brezplačen prenos iz svoje galerije. V cenikih morate omogočiti možnost prenosa datotek. Možnosti prenosa datotek so prikazane na dnu.

Nastavitve prenosa datotek

Prodaja in določanje cen

Ko izberete to možnost, se prikažejo različne možnosti, ki jih lahko aktivirate. Aktivirati boste morali tiste, ki jih želite prodati, in zanje določiti absolutno ceno.

Z aktiviranjem možnosti Prenos datotek lahko ponudite tudi paket za prenos po določeni ceni, ki vključuje vse slike v galeriji: Ko določite cene za datoteke za prenos, kliknite Shrani. Digitalne datoteke bodo nato na voljo za prodajo v galeriji z nastavljeno ceno.

Digitalne datoteke v galeriji

Če kupite digitalne datoteke, stranka po prejemu plačila po e-pošti hitro in priročno prejme povezavo za prenos fotografij. Povezava za prenos velja do 30 dni. Povezavo za prenos lahko po potrebi ponovno pošljete stranki tako, da odprete naročilo s prenesenimi datotekami v plošči za upravljanje naročil in kliknete na možnost Ponovno pošlji povezave za prenos stranki.

Gumb Ponovno pošlji povezave za prenos

Brezplačen prenos

Če izberete to možnost, bodo vaše slike na voljo za brezplačen prenos neposredno iz vaše galerije.

Izbrana možnost Brezplačen prenos

Če je ta možnost aktivirana v ceniku galerije, se ob sliki prikaže simbol za prenos. S klikom na ta simbol se bo začel prenos datoteke. Prav tako je mogoče prenesti vse slike naenkrat, tako da kliknete ikono treh gumbov v zgornjem desnem kotu in izberete Prenesi vse slike (ZIP). Upoštevajte, da podgalerije niso vključene. Vsako podgalerijo je treba prenesti posebej.

Na voljo je galerija z brezplačnim prenosom