Nastavitve prodaje in računa

Nastavitve prodaje in računa

Saal Digital popolnoma brezplačno poskrbi za celoten prodajni postopek, vi pa se lahko osredotočite na svoje poslovanje. Pomembno je poudariti, da naše vpletenosti v zaračunavanje in proizvodnjo ni mogoče prikriti. Vendar pa boste v tem meniju našli različne možnosti, povezane s prodajnim in obračunskim postopkom, za večjo prilagodljivost in nadzor nad vašim podjetjem in blagovno znamko.

Plošča z nastavitvami prodaje in izstavljanja računov

Nastavitve računa

Če želite, lahko dodate svoj logotip, ki bo prikazan v zgornjem kotu računa. Naloženi logotip bo prikazan na računu, poslanem končnemu uporabniku po oddaji naročila.

Gumb za nalaganje slike

Preprosto kliknite gumb Upload image (Naloži sliko) in naložite svoj logotip z uporabo določenih parametrov. Ko bo slika naložena, bo na voljo tukaj.

Logotip v nastavitvah računa

Logotip lahko zamenjate s klikom na gumb Upload image (Naloži sliko) ali ga odstranite s klikom na gumb Delete (Izbriši). Če kliknete Urejanje slike, boste lahko nastavili določen obrez, ki ga želite uporabiti, in po potrebi opravili nekaj prilagoditev.

Urejevalnik logotipa

Ko je logotip naložen in nastavljen, kliknite Shrani spremembe. Tako se bo na računu prikazal naložen logotip, kot je prikazano v spodnjem primeru.

Vzorec računa

Ročna sprostitev naročil

Če želite imeti popoln nadzor nad naročili z ročno odobritvijo vsakega naročila, preden gre v proizvodnjo, lahko to storite tako, da aktivirate to možnost.

Možnost Ročna sprostitev naročil

Vsa naročila, ki so jih oddale vaše stranke, se bodo prikazala na plošči za upravljanje naročil in čakala, da jih ročno odobrite. Za vsako oddano naročilo boste prejeli tudi e-poštno obvestilo.

Plošča za upravljanje naročil s čakajočimi naročili

Vse, kar morate storiti, je, da naročilo sprostite v proizvodnjo, da ga zaključi, ali po potrebi prekličete naročilo.

Naročilo, ki čaka na odobritev

Zbiranje v trgovini

Če želite, da se naročila pošljejo na določen naslov in ne na naslov, ki ga je izbrala stranka, lahko aktivirate to možnost. To je zelo uporabno, če imate fizično trgovino ali če želite naročila strankam dostaviti osebno.

Možnost zbiranja v trgovini

Ko jo aktivirate, preprosto vnesite naslov in vsa naročila iz vaših galerij in projektov bodo poslana na ta naslov.

Funkcija deljenja - nevtralna povezava za skupno rabo

Ta možnost vam omogoča, da strankam pošiljate skupne povezave na popolnoma nevtralen način, brez kakršne koli reference na podjetje Saal Digital. Možnost Saal Digital je privzeto izbrana. To pomeni, da bodo vse skupne povezave do vaših galerij in projektov pod domeno saal-digital.net.
Če izberete možnost Foto portal, bodo vaše skupne povezave pod domeno photo-portal.shop. To pomeni, da vaše stranke ob obisku vaše vsebine ne bodo videle nobene reference na podjetje Saal Digital, vendar bodo kupovale pri podjetju Saal Digital.

Funkcija deljenja

Ta funkcija vpliva na vse vaše vsebine, tako na galerije in projekte kot tudi na vašo profilno stran.
Pri izdelkih, ki so dostavljeni neposredno vašim strankam, je kot pošiljatelj naveden Saal Digital. Če želite paket dostaviti sami, lahko aktivirate možnost prevzema v trgovini.

Galerija z nevtralno povezavo