Nastavitve uporabniškega računa

Vaš račun

Nastavitve uporabniškega računa

Podatki, vneseni ob ustvarjanju računa, so na voljo v nastavitvah računa v razdelku Račun. Tu lahko kadar koli spremenite in dodate osebne podatke. Poleg tega lahko tukaj prilagodite nekatere vidike svojega računa.

Meni vašega računa

Na vrhu je krog, ki predstavlja avatarja vašega računa. Tega lahko prilagodite tako, da kliknete na Spremeni sliko in izberete sliko, ki jo želite uporabiti kot sliko svojega računa. Ko je slika naložena, lahko kliknete nanjo in izberete del slike, ki ga želite prikazati.

Urejanje slike računa

V razdelku Vaši uporabniški podatki so prikazani vsi osebni podatki, ki ste jih dodali ob ustvarjanju računa. Po želji lahko spremenite in dodate več informacij. Ne pozabite klikniti možnosti Shrani spremembe, da shranite opravljene spremembe.

V razdelku Geslo in varnost lahko spremenite geslo tako, da kliknete Spremeni geslo. Tako se prikaže meni za vnos trenutnega gesla in posodobitev novega gesla.

Okno Spremeni geslo

Pod razdelkom Varnost in zasebnost najdete možnost za izvoz svojih podatkov. S tem boste izvozili kopijo celotne vsebine svojega računa, tako da jo lahko po želji shranite v zunanjo napravo.

Okno za izvoz podatkov

Na koncu je gumb za izbris računa, s katerim boste izbrisali svoj račun in vse svoje podatke.

Naslovi

V razdelku Naslovi lahko dodate svoje naslove za zaračunavanje in dostavo. S klikom na gumb Dodaj lahko dodate poljubno število naslovov, s klikom na ikono za urejanje pa jih lahko kadar koli spremenite.

Meni Naslovi

Upoštevajte, da bodo ti naslovi uporabljeni za vaša osebna naročila in ne za naročila iz portala Photo Portal. Shranite lahko najpogosteje uporabljene naslove za dostavo in zaračunavanje ter se tako izognete vnašanju in urejanju osebnih podatkov za vsak nakup.

Možnosti naslovov za dostavo v nakupovalni košarici

Dodani naslovi bodo na voljo za izbiro za vaša lastna naročila v nakupovalni košarici po prijavi, kar vam bo omogočilo hitro izbiro naslova za dostavo in računa za vsak vaš nakup. Nov naslov lahko dodate iz nakupovalne košarice s klikom na gumb Dodaj nov.

Način plačila

Način plačila vam omogoča shranjevanje različnih načinov plačila in izplačila za lastne nakupe. S klikom na gumb Dodaj lahko dodate poljubno število metod. Kadar koli jih lahko spremenite s klikom na ikono za urejanje. Na voljo je več načinov plačila in načinov izplačila.

Meni z metodami plačila

V obeh razdelkih lahko izberete metodo, ki bo privzeta, tako da kliknete ikono za urejanje in aktivirate možnost Privzeta plačilna metoda.

Možnost privzetega načina plačila

Vaši načini plačila

Načini plačila se bodo po prijavi uporabljali za vaša osebna naročila, ne pa za naročila portala Photo Portal. Izberete jih lahko pri svojih lastnih naročilih v nakupovalni košarici po prijavi. Privzeta metoda plačila je vnaprej izbrana, ko oddate naročilo, lahko pa izberete drugo metodo. Nov način plačila lahko dodate tudi iz nakupovalne košarice s klikom na gumb Dodaj nov.

Možnosti načina plačila v nakupovalni košarici

Vaši načini izplačila

Dobiček, ustvarjen s prodajo, bo knjižen v dobro izbranega privzetega načina plačila. Pregled svojih dobičkov lahko najdete v razdelku Vaši obračuni.

Naročnine

Tukaj lahko izberete, na katere naročnine se želite naročiti. Za več informacij o naročninah kliknite tukaj.

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: