Nastavitve uporabniškega računa

Vaš račun

Nastavitve uporabniškega računa

Podatki, vneseni ob ustvarjanju računa, so na voljo v nastavitvah računa v razdelku Račun. Tu lahko kadar koli spremenite in dodate osebne podatke. Poleg tega lahko tukaj prilagodite nekatere vidike svojega računa.

Your account menu

Na vrhu je krog, ki predstavlja avatar vašega računa. Tega lahko prilagodite tako, da kliknete na Spremeni sliko in izberete sliko, ki jo želite uporabiti kot sliko svojega računa. Ko je slika naložena, lahko kliknete nanjo in izberete del slike, ki ga želite prikazati.

Edit account image

V razdelku Vaši uporabniški podatki so prikazani vsi osebni podatki, ki ste jih dodali ob ustvarjanju računa. Po želji lahko spremenite in dodate več informacij. Ne pozabite klikniti Save changes (Shrani spremembe), da shranite opravljene spremembe.

V razdelku Geslo in varnost lahko spremenite geslo tako, da kliknete Spremeni geslo. Tako se prikaže meni za vnos trenutnega gesla in posodobitev novega gesla.

Change password window

V razdelku Varnost in zasebnost boste našli možnost za izvoz podatkov. S tem boste izvozili kopijo celotne vsebine svojega računa, tako da jo lahko po želji shranite v zunanjo napravo.

Data export window

Na koncu je gumb za izbris računa, s katerim boste izbrisali svoj račun in vse svoje podatke.

Naslovi

V razdelku Naslovi lahko dodate svoje naslove za obračun in dostavo. S klikom na gumb Dodaj lahko dodate poljubno število naslovov, s klikom na ikono za urejanje pa jih lahko kadar koli spremenite.

Addresses menu

Upoštevajte, da bodo ti naslovi uporabljeni za vaša osebna naročila in ne za naročila iz portala Photo Portal. Shranite lahko najpogosteje uporabljene naslove za dostavo in zaračunavanje ter se tako izognete vnašanju in urejanju osebnih podatkov za vsak nakup.

Delivery address options in shopping basket

Dodani naslovi bodo po prijavi na voljo za izbiro za vaša lastna naročila v nakupovalni košarici, kar vam bo omogočilo hitro izbiro naslova za dostavo in računa za vsak vaš nakup. Nov naslov lahko dodate iz nakupovalne košarice s klikom na gumb Dodaj nov.

Način plačila

Način plačila vam omogoča shranjevanje različnih načinov plačila in izplačila za lastne nakupe. S klikom na gumb Dodaj lahko dodate poljubno število metod. Kadar koli jih lahko spremenite s klikom na ikono za urejanje. Upoštevajte, da bodo plačilne metode uporabljene za vaša osebna naročila po prijavi, ne pa za naročila portala Photo Portal. Na voljo je več načinov plačila in načinov izplačila.

Payment methods menu

V obeh razdelkih lahko izberete metodo, ki bo privzeta, tako da kliknete ikono za urejanje in aktivirate možnost Privzeta metoda plačila.

Default payment method option

Načine plačila lahko izberete pri lastnih naročilih v košarici po prijavi. Ob oddaji naročila je privzeti način plačila vnaprej izbran, lahko pa izberete drug način. Nov način plačila lahko dodate tudi iz nakupovalne košarice s klikom na gumb Dodaj nov.

Payment method options in shopping basket

Privzeta metoda plačila bo vnaprej izbrana na vaših računih.

Naročnine

V okviru naročnine boste našli različne možnosti glede zmogljivosti shranjevanja podatkov. Privzeto in popolnoma brezplačno imate na voljo 5 GB prostora za shranjevanje, ki se poveča na 10 GB, če opravite vse korake za ustvarjanje računa.

V tem meniju lahko naročnino in zmogljivost shranjevanja nadgradite z izbiro možnosti Saal Cloud ali Saal Prio. Storitev Saal Prio vključuje tudi brezplačno standardno dostavo. Naročnino lahko kadar koli spremenite.

Subscriptions menu