Vaše poravnave

Vaše poravnave

Portal Saal Photo ne prejme nobene provizije od prodaje vaših slik. To pomeni, da dobiček od prodaje vaših slik v celoti pripada vam.

Pri digitalnih datotekah bo absolutna cena, ki ste jo določili, v celoti obračunana, pri fotografskih izdelkih pa bo obračunana, zmanjšana za stroške izdelave fotografskega izdelka.

Vzorec izračuna

Če je na primer strošek izdelka 100 in se odločite, da boste določili 30-odstotni dobiček, bo prodajna cena 130 , vaš dobiček pa bo 30. Foto portal ne zaračuna nobene pristojbine.

Prodajna cena: 130
Stroški izdelka: 1: 100
Vaš dobiček: 30

Prodajalec: Naročnik: 1:
Če se odločite za nadgradnjo računa in postanete preprodajalec, boste prejeli 30-odstotni popust na vse izdelke. Če nadaljujemo s prejšnjim primerom, če je strošek izdelka 100 in določite dobiček 30 %, pri čemer je prodajna cena 130, bo vaš zaslužek 60. To je 30 od izbranega dobička in 30, ki predstavlja 30-odstotni popust za vaš prodajni račun.

Prodajna cena: 130
Stroški izdelka: 1: 70
Vaš dobiček: 60

Izplačilo

Datum, ko bo znesek vašega zaslužka nakazan na vaš račun za izplačilo, je na voljo v razdelku Vaše poravnave na prodajni plošči. Tam boste našli tudi vse podrobne informacije o svojem zaslužku, razvrščene po mesecih.

Našli boste pregled za vsak mesec in lahko neposredno prenesete dobropis.

Dobiček bo nakazan na način izplačila, ki ste ga določili v razdelku Način plačila v razdelku Računi.