Vaše poravnave

Vaše poravnave

Portal Saal Photo ne prejme nobene provizije od prodaje vaših slik. To pomeni, da dobiček od prodaje vaših slik v celoti pripada vam.

Pri digitalnih datotekah bo absolutna cena, ki ste jo določili, v celoti obračunana, pri fotografskih izdelkih pa bo obračunana, zmanjšana za stroške izdelave fotografskega izdelka.

Vzorec izračuna

Če na primer stroški izdelka znašajo 100 € in se odločite, da boste določili 30-odstotni dobiček, bo prodajna cena znašala 130 €, vaš dobiček pa 30 €. Foto portal ne zaračuna nobenih pristojbin.

Prodajna cena: 130 €
Stroški izdelka: 100 €
Vaš dobiček: 30 €

Strokovni račun Saal Digital:
Če se odločite za nadgradnjo računa v Saal Digital Professional Account, boste poleg tega prejeli 35-odstotni popust na vse izdelke. Če nadaljujemo s prejšnjim primerom, če je strošek izdelka 100 € in določite 35-odstotni dobiček, pri čemer je prodajna cena 130 €, bo vaš zaslužek 65 €. To je 30 € izbranega dobička in 35 €, ki predstavlja 35-odstotni popust iz vašega računa Saal Digital Professional.

Prodajna cena: 130 €
Stroški izdelka: 1: 70 €
Vaš dobiček: 65 €

Izplačilo:

Datum, ko bo znesek vašega zaslužka nakazan na vaš račun za izplačilo, je na voljo v razdelku Vaše poravnave na prodajni plošči. Tam boste našli tudi vse podrobne informacije o svojem zaslužku, razvrščene po mesecih.

Našli boste pregled za vsak mesec in lahko neposredno prenesete dobropis.

Dobiček bo nakazan na način izplačila, ki ste ga določili v razdelku Način plačila v razdelku Računi.

Ureditev za mala podjetja

Naš portal lahko redno uporabljajo tudi mala podjetja. V vseh primerih račun izda podjetje Saal Digital. Kot lastnik malega podjetja prejmete dobiček in vam ni treba izdati računa.