Saal WallArt

Saal WallArt

Saal WallArt je spletna platforma, ki vam omogoča prodajo fotografij in promocijo vašega profila. Slike naložite na platformo in ko bodo odobrene, jih bodo lahko kupile potencialne stranke po vsem svetu. Povežete jih lahko tudi s svojo profilno stranjo, kar vam omogoča, da predstavite svoje delo, se povežete s potencialnimi kupci in zaslužite denar s svojimi fotografijami.

Spletna stran Saal WallArt

Prenos slik na spletno stran WallArt

Če želite naložiti slike na spletno mesto Saal WallArt, morate najprej obiskati spletno mesto Saal WallArt. Izberite kategorijo, v kateri želite prodajati svoje slike. Ko ste v izbrani kategoriji, kliknite gumb Prodaj slike, ki se nahaja nad slikami na levi strani strani.

Kategorija Pokrajina

Upoštevajte, da morate imeti račun, če želite naložiti slike. S klikom na Prodaj slike se prikaže okno Ustvari nov račun, v katerem lahko preprosto ustvarite račun. Če že imate račun za fotografski portal, se lahko prijavite.
Po prijavi se prikaže okno z informacijami o proviziji in pomembnimi premisleki pred nalaganjem slik. Nato lahko nadaljujete z nalaganjem slik, ki jih želite prodati znotraj izbrane kategorije. Upoštevajte, da bodo vaše naložene fotografije pred objavo v galeriji šle skozi postopek odobritve. Ko bo postopek odobritve končan, boste prejeli e-poštno obvestilo.

Upravljanje slik

Slike, naložene v Saal WallArt, vam bodo na voljo v meniju Galerije. Ko naložite prvo fotografijo v galerijo Saal WallArt, se samodejno ustvari nova galerija z imenom Saal Digital pod naslovom Skupne slike z WallArt. V tej galeriji so vse fotografije, ki ste jih naložili v Saal WallArt, razvrščene po kategorijah. Fotografije iz te galerije lahko kadar koli izbrišete. Upoštevajte, da fotografija po izbrisu ne bo več na voljo za prodajo v galeriji Saal WallArt.

Meni galerije z galerijo Saal WallArt

Slike, ki jih prodaja Saal WallArt

Ko bodo vaše slike v galeriji Saal WallArt, boste prejeli provizijo od vsake prodane enote. Če želite dostopati do informacij o svojih prodanih slikah, se preprosto prijavite v Foto portal in odprite meni Images sold by Saal WallArt (Slike, ki jih je prodal Saal WallArt ) v razdelku Account (Račun). Tu boste našli izčrpno mesečno poročilo o prodanih slikah. To poročilo vas bo obveščalo o uspešnosti prodaje in vam pomagalo spremljati uspešnost vašega fotografskega posla.

Slike, ki jih je prodal Saal WallArt meni

Povežite profil s Saal WallArt

Če imate aktiven javni profil na fotografskem portalu, ga lahko povežete s profilom Saal WallArt in tako promovirate svoje delo. To storite tako, da v svojem računu odprete meni Nastavitve profila in strani. Pomaknite se navzdol in našli boste dve možnosti Saal WallArt, ki ju lahko omogočite:

Možnosti Saal WallArt v nastavitvah profila in strani

Seznam mojega profila na portalu Saal WallArt

Z aktiviranjem te možnosti bo ustvarjen osebni profil umetnika in objavljen na seznamu umetnikov Saal WallArt. Upoštevajte, da ta stran ni enaka vaši profilni strani, temveč je ustvarjena s slikami, ki ste jih predhodno naložili v Saal WallArt. Ta funkcija vam omogoča, da predstavite vsa svoja dela skupaj in potencialno spodbudite svoj posel. Upoštevajte, da je vključitev profila v seznam umetnikov predmet postopka odobritve.

Seznam umetnikov Saal WallArt

Prikaži slike, objavljene na portalu Saal WallArt

Z aktiviranjem te možnosti bo na strani vašega profila ustvarjena povezava, ki vas bo vodila na stran Saal WallArt, na kateri so prikazane vse slike, ki ste jih tam predhodno naložili. To potencialnim strankam omogoča, da vaše fotografije kupijo neposredno na portalu Saal WallArt.

Profilna stran s povezavo na Saal WallArt

Ko aktivirate katero koli od teh možnosti v meniju Nastavitve profila in strani, ne pozabite klikniti gumba Shrani spremembe.

Upoštevajte, da trenutno žal ni mogoče pošiljati slik v Saal WallArt iz računov v Švici, Združenem kraljestvu in ZDA.

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: