Splošni meni

Splošni meni

Splošni meni je privzeto prikazan, ko odprete galerijo QR, do njega pa lahko kadar koli dostopate s klikom na gumb Splošno v desnem meniju. Ko nastavite novo Galerijo QR, so v glavnem vmesniku na voljo navodila po korakih ter priročne povezave za hiter prenos kod QR in prenos slik. Ko so slike naložene, bodo ustvarjene galerije in fotografije prikazane tukaj za lažje upravljanje.

Galerija QR Splošni meni

Na desni strani je prikazan stolpec Uredi galerijo, ki vsebuje vse informacije, povezane z galerijo, ter gumbe za nastavitve in funkcije. Pred objavo je treba preveriti vse nastavitve.

Nastavitve galerije

Tukaj lahko spremenite možnosti, ki so bile nastavljene ob ustvarjanju galerije QR. Prikažete lahko tudi glavno sliko in naslov slike, omogočite vodne znake, gumbe za komentarje in povratne informacije ter izberete način prikaza. Ne pozabite klikniti Save (Shrani), ko opravite kakršne koli spremembe.

Nastavitve galerije

Nastavitve prodaje

Privzeto je za Galerije QR nastavljen cenik v meniju Ceniki. Vendar lahko tukaj izberete drug cenik. Omogočite lahko tudi možnosti Promocije, Filtriranje izdelkov glede na razmerje stranic slike, Omogočanje urejanja obrezovanja in Zamenjava slike pred naročilom. Ko končate, kliknite Shrani, da uporabite spremembe.

Nastavitve prodaje

Nastavitve deljenja

Privzeto je v galeriji QR nastavljena možnost Zahtevaj registracijo, kar vam omogoča sledenje dostopu do galerije. Če želite, lahko to funkcijo onemogočite. Poleg tega je privzeto omogočena možnost Prvi uporabnik dodeli geslo, ki strankam omogoča, da si same ustvarijo geslo za galerijo. Tudi to lahko tukaj onemogočite. Ne pozabite, da morate po vsaki spremembi klikniti gumb Shrani.

Nastavitve souporabe

Funkcije

Kliknite gumb Izbriši, da odstranite galerijo in vse slike, naložene vanjo.