Ustvarite račun

Ustvarite račun

Saal Photo Portal je zmogljivo orodje, v katerem lahko shranjujete, organizirate, delite in prodajate svoje fotografije, projekte in fotografske izdelke na popolnoma prilagodljiv način. Omogoča vam, da na enem mestu centralizirate vse svoje delo: prejemate povratne informacije od svojih strank, zaščitite svoje slike na več načinov, imate nadzor nad končno ceno izdelkov, ki jih ponujate v prodajo, itd. Vse to ob hkratni ohranitvi pravic do svojih slik v vsakem trenutku in brez kakršnih koli provizij ali pristojbin.

Če želite ustvariti račun, obiščite spletno mesto in kliknite Ustvari račun.

Website create account button

Ko boste izpolnili svoje osebne podatke, boste prejeli e-poštno sporočilo s kodo za potrditev računa. Kodo preprosto vnesite v Photo Portal in končali ste. Vaš račun je ustvarjen.

Account creation menu

Zdaj morate le še izpolniti potrebne podatke in začeti s prodajo. To storite tako, da kliknete Prodaja. Ob prvem kliku se vam bo prikazal čarovnik, ki vam bo korak za korakom pomagal izpolniti vse potrebne informacije za nastavitev računa in pripravo na prodajo. Začeli boste tako, da boste izpolnili svoje osebne podatke.

Wizard first steps

Nato boste morali potrditi pogodbo o obdelavi podatkov, ki določa pogoje, pod katerimi bomo v vašem imenu obdelovali osebne podatke. Po potrditvi vam bo na vaš e-poštni naslov poslan PDF s pogodbo.

Data processing agreement

Nato boste lahko prilagodili različne parametre v zvezi z nastavitvami računa in načinom obdelave naročil vaših strank. Če želite, lahko vse te podatke izpolnite pozneje, tako da kliknete gumb Preskoči ta korak. Vse te možnosti lahko kadar koli spremenite v programu Prodaja.

Skip wizard

Če boste dokončali celotnega čarovnika, bo vaš račun pripravljen za začetek nalaganja slik, njihovo dajanje v prodajo in zaslužek. Če ste preskočili kateri koli korak, boste v razdelku Prodaja videli seznam opravil, ki jih morate dokončati, preden boste lahko začeli prodajati svoje slike.