Ustvarite račun

Ustvarite račun

Saal Photo Portal je zmogljivo orodje, v katerem lahko shranjujete, organizirate, delite in prodajate svoje fotografije, projekte in fotografske izdelke na popolnoma prilagodljiv način. Omogoča vam, da na enem mestu centralizirate vse svoje delo: prejemate povratne informacije od svojih strank, zaščitite svoje slike na več načinov, imate nadzor nad končno ceno izdelkov, ki jih ponujate v prodajo, itd. Vse to ob hkratni ohranitvi pravic do svojih slik v vsakem trenutku in brez kakršnih koli provizij ali pristojbin.

Če želite ustvariti račun, obiščite spletno mesto in kliknite Ustvari račun. Ko boste izpolnili svoje osebne podatke, boste prejeli e-poštno sporočilo s kodo za potrditev računa. Kodo preprosto vnesite v Photo Portal in končali ste. Vaš račun je ustvarjen.

Meni za ustvarjanje računa

Zdaj morate le še izpolniti potrebne podatke za začetek prodaje. Čarovnik vam bo korak za korakom pomagal izpolniti vse potrebne informacije za vzpostavitev računa in pripravo na prodajo.
Začeli boste s pogodbo o obdelavi podatkov, ki določa pogoje, pod katerimi bomo v vašem imenu obdelovali osebne podatke. Po potrditvi bo na vaš e-poštni naslov poslan PDF s pogodbo.

Pogodba o obdelavi podatkov

Nato boste lahko prilagodili različne parametre, ki se nanašajo na nastavitve vašega računa in način obdelave naročil vaših strank. Če želite, lahko vse te podatke izpolnite pozneje, tako da kliknete gumb Preskoči ta korak. Vse te možnosti lahko kadar koli spremenite v razdelku Prodaja.

Preskoči čarovnika

Če boste dokončali celotnega čarovnika, bo vaš račun pripravljen za začetek nalaganja slik, njihovo dajanje v prodajo in zaslužek. Če ste preskočili kateri koli korak, se bo na plošči Prodaja prikazal seznam opravil, ki jih morate dokončati, preden lahko začnete prodajati slike.