Ustvarjanje projekta iz galerije

Ustvarjanje projekta iz galerije

Poleg slik lahko shranjujete, upravljate, delite in prodajate projekte, ustvarjene v programski opremi Saal Design, spletni trgovini ali zunanji programski opremi za oblikovanje. Poleg tega lahko neposredno iz galerije hitro in preprosto ustvarite poljubno število fotografskih izdelkov. Na plošči Galerije spustite meni galerije, iz katere želite ustvariti izdelek, in izberite Ustvari izdelek.

Spustni meni plošče Galerija

To možnost lahko najdete tudi znotraj galerije. Ko odprete galerijo, boste videli, da so v meniju na desni strani prikazane različne možnosti in informacije o vaši galeriji. V tem meniju boste našli tudi možnost ustvarjanja izdelka iz fotografij v tej galeriji. Vse, kar morate storiti, je, da kliknete možnost Ustvari izdelek.

Možnosti v galeriji

Samodejno se bo odprla spletna trgovina, v kateri bodo prikazani različni fotografski izdelki, ki so na voljo pri podjetju Saal Digital.

Fotografski izdelki

Prilagodite lahko vse funkcije izdelka.

Lastnosti linije Professional Line XT

In izberite način, ki vam je najljubši za izdelavo fotografskega izdelka.

Načini oblikovanja

Če izberete način AutoLayout, bodo vse fotografije v vaši galeriji na voljo v oblikovalcu, ki ga boste lahko uporabili za oblikovanje izdelka.

Oblikovalec s funkcijo AutoLayout

Če se odločite za ustvarjanje izdelka z načinom One Minute, bo izdelek samodejno ustvarjen z uporabo fotografij, izbranih v vaši galeriji.

Izbira slik

Ko bo izdelek ustvarjen, ga boste lahko poljubno spreminjali. In dodajte več slik iz druge galerije ali naprave, če jih potrebujete. Od tu lahko projekt tudi dodate v košarico, ga delite in prodate, ko bo pripravljen.

Profesionalna linija, ustvarjena v eni minuti

Ko končate z oblikovanjem projekta, morate klikniti na Save project (Shrani projekt), da ga shranite. Poimenovati ga morate z imenom in klikniti na Shrani.

Shrani projekt

Ko odprete ploščo Projekti, boste našli svoj projekt z imenom, s katerim ste ga shranili.

Plošča s projekti s profesionalno vrstico

Ko izberete projekt, se v desnem meniju prikaže več možnosti, med drugim Dodaj v košarico, Nastavitve deljenja in Prodaj projekt. Te možnosti lahko najdete tudi tako, da v projektu kliknete gumb s tremi pikami.

Stanje projekta

V meniju Projekti se prikaže oznaka vaših projektov, s katero lahko na prvi pogled preverite njihovo stanje.
V možnosti Potrjevanje: To pomeni, da so slike vašega projekta trenutno v postopku preverjanja. Status se bo samodejno spremenil, ko bodo projekti pregledani.
Zasebno: To pomeni, da je projekt viden samo vam in ni dostopen drugim.
V skupni rabi: Projekt je dostopen drugim glede na konfiguracijo, ki ste jo določili v nastavitvah za skupno rabo. Na voljo je povezava za skupno rabo, ki ljudem omogoča dostop do projekta in njegov ogled. Projekt ni nastavljen za prodajo.
Komercialno: To pomeni, da je aktivirana možnost omogočanja naročanja in da je projekt mogoče kupiti v skladu s ceno in konfiguracijo, ki ste jo določili v nastavitvah prodaje.
Deaktivirano: Projekt ni več v skupni rabi in zato ni več komercialen. Spet je viden samo vam in je dejansko skrit javnosti.

Stanje projektov

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: