Pravno obvestilo

Saal Digital Fotoservice GmbH
Zeppelinstraße 36
91187 Röttenbach
E-naslov: support@saal-digital.si
Direktorji: Reinhard Saal, Robin Saal, Florian Stellwag

Identifikacijska številka davka na dodano vrednost: DE 250012471
Lokalno sodišče Nürnberg HRB št. 40162

Pravna obvestila, zagotavljanje kakovosti, izključitvene klavzule

Trudimo se, da bi zagotovili, da so informacije na naši spletni strani vedno pravilne, aktualne in popolne, zato jih po potrebi sproti in brez predhodnega obvestila spreminjamo ali dopolnjujemo. Kljub temu moramo izključiti vsako jamstvo, odgovornost ali garancijo za pravilnost, aktualnost in popolnost. To velja tudi za vse reference, tako imenovane "hiperpovezave", ki jih neposredno ali posredno ponujamo na tej spletni strani. Ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za vsebino takšnih zunanjih spletnih mest, do katerih pridete s pomočjo povezave ali drugih referenc.

Poleg tega ne odgovarjamo za neposredno ali posredno škodo (vključno z izgubljenim dobičkom), ki jo je mogoče pripisati informacijam na teh zunanjih spletnih mestih. Vsebina tega spletnega mesta je zaščitena z avtorskimi pravicami. Vsebine našega spletnega mesta ni dovoljeno proti plačilu posredovati tretjim osebam. Avtorske pravice prepovedujejo tudi shranjevanje in razmnoževanje slik ali grafik z našega spletnega mesta.

Spletno reševanje sporov (ODR)

Vaše težave raje razjasnimo neposredno z vami, zato ne sodelujemo v postopkih potrošniške mediacije. Poleg tega nismo dolžni sodelovati v nobenem postopku reševanja sporov pred potrošniškim arbitražnim organom. Če imate kakršnakoli vprašanja ali težave, se obrnite neposredno na nas. Z nami se lahko povežete prek obrazcev tukaj.

Komisija EU ponuja platformo za spletno reševanje sporov (ODR). Več informacij je na voljo tukaj https://ec.europa.eu/consumers/odr/.