Elegantna fotografija na ščetkanem aluminiju

Vaš kupon dobrodošlice* v vrednosti 15 €: WB624-EXW

4,8/5
v 2 ocene strank
*Kupon dobrodošlice za stenski dekor v vrednosti15 €. Velja do 31.05.2023. Najmanjša vrednost naročila je 29,95 €. Dostava ni vključena v ceno. Kupon ni združljiv z drugimi posebnimi ponudbami ali kuponi. Vsako gospodinjstvo ga lahko unovči samo enkrat.

Prefinjen videz ščetkanega aluminija

S tiskanjem fotografije na površino iz brušenega aluminija dosežete izjemen videz. To še posebej pripomore k izstopanju svetlejših delov slike.

Poseben neposredni tisk UV s sedembarvnim tiskom (običajno so to le štiri barve) zagotavlja impresivno intenzivnost barv pri najvišji ločljivosti (brez pikseliranja) in z največjo ostrino.

 • 3 mm debela kompozitna aluminijasta plošča,
 • površina ščetkanega aluminija se na svetlih delih slike blešči,
 • 7-barvni neposredni UV-tisk, tudi s svetlimi barvami,
 • na voljo so poljubne velikosti,
 • na izbiro z aluminijastim podokvirjem, standardnim obešanjem ali distančniki, odvisno od formata,
 • za poklicne fotografe: na voljo so ICC-profili.

Zlat in srebrn kovinski učinek

Ustvarite lahko zanimive učinke, če slike natisnete na kompozitno ploščo iz ščetkanega aluminija. Temnejši deli slike so matiranega videza, skozi svetlejše dele slike pa se zablešči aluminijasta površina, pri čemer nastane edinstven srebrn ali zlat lesk.
Pri črno-belih fotografijah se poudari kovinski učinek površine kompozitne plošče iz ščetkanega aluminija, zato čudovita slika v vašem domu vzbuja pozornost.
Brushed Metal in Silver and Gold

Izpopolnite stenski dekor z lebdečim okvirjem

Želite narediti svoje stenski dekor še bolj poseben? Potem naročite naš lebdeči okvir. Ta vrsta okvirja dopolni sliko in poskrbi za profesionalen galerijski videz. Izberete lahko črn ali bel okvir − takšnega, ki se sliki najbolje poda.
Pri lebdečem okvirju je med stenskim dekorjem in lesenim okvirjem 8 mm široka reža, ki ustvari videz lebdenja. Slika je pritrjena s priloženimi nosilci.

Večnamensko in obstojno

Tisk na ščetkan aluminij je zaradi ščetkane končne obdelave dobra izbira za označevalne table, ki jih lahko izobesite tik pred vhod v pisarno.

Tisk na ščetkan aluminij je zaradi neposrednega UV-tiskanja odporen na sonce in vodo ter ne bledi. To pomeni, da ga lahko izobesite v vlažnih prostorih, kot sta kuhinja in kopalnica. Uporabljamo samo UV-črnila iz nehlapnih organskih spojin.
Zaradi našega tiska na ščetkan aluminij še posebej pridejo do izraza črno-bele slike z močnimi kontrasti. Svetli deli slike niso natisnjeni, zato se tam blešči površina iz ščetkanega aluminija.
Custom sizes

Brušeni kovinski odtisi v velikostih po meri

Poleg širokega izbora standardnih velikosti lahko zdaj naročite tudi odtiske iz brušene kovine po meri, ki so na voljo v velikosti od 10 x 15 do 90 x 120.

Formati po meri so na voljo tudi pri drugih površinah za stensko dekoracijo, kot so kovinski odtisi, akrilno steklo, penasta plošča PVC in GalleryPrint.

Primerjava kovinskega odtisa in odtisa iz brušene kovine

Izbira prave obdelave je ključnega pomena. Različne končne obdelave, kot sta kompozitni aluminij in brušeni aluminij, dajejo vašim slikam edinstven videz in občutek.

V tem videoposnetku boste spoznali ključne razlike med našim aluminijastim kompozitom (znanim tudi kot Dibond ali Alu-Dibond) in našim brušenim aluminijastim kompozitom (pogosto imenovanim Butlerfinish). Spoznajte lastnosti materialov, kakovost tiska, reprodukcijo barv in uporabo teh dveh visokokakovostnih tiskarskih materialov.

Glavna razlika med aluminijastim kompozitom in brušenim aluminijastim kompozitom je v strukturi površine. Klasični aluminijasti kompozit ima gladko, mat površino, medtem ko ima brušeni aluminijasti kompozit fino, brušeno teksturo, ki ustvarja edinstvene odboje svetlobe in prefinjen videz. Zaradi tega izstopajo kovinski in črno-beli vzorci.

Različne rešitve za obešanje stenskega dekorja

Aluminium subframe

Aluminijast podokvir

Aluminijast podokvir je že pritrjen na hrbtno stran vašega stenskega dekorja. Ker je med sliko in steno približno 1 cm razmaka, stenski dekor navidezno lebdi v zraku.

Standoff

Distančniki

Stenski dekor ima že pripravljene luknje – vi morate le še pritrditi vijake.

Standard mounting

Standardno obešanje

Naše standardno obešanje vam omogoča, da zlahka in enostavno obesite svoj stenski dekor, saj morate le prilepiti nosilce na njegovo hrbtno stran.

 • Obešanje ni vidno s sprednje strani.
 • Priloženi stenski distančniki za samolepilno pritrditev.
 • Samo za uporabo v zaprtih prostorih.
 • Na voljo za specifične formate stenskega dekorja.
 • Več podrobnosti in navodila za montažo.
Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj