Elegantna fotografija na ščetkanem aluminiju

Vaš kupon dobrodošlice* v vrednosti 15 €: WB624-EXW

*15 € kupon za odkritje za Wall Art. Velja do 31.05.2024. Najmanjša vrednost naročila 29,95 €. Dostava ni vključena. Ni mogoče kombinirati z drugimi posebnimi ponudbami ali kuponi. Izkoristiti ga je mogoče le enkrat na gospodinjstvo.

Prefinjen videz ščetkanega aluminija

S tiskanjem fotografije na površino iz brušenega aluminija dosežete izjemen videz. To še posebej pripomore k izstopanju svetlejših delov slike.

Poseben neposredni tisk UV s sedembarvnim tiskom (običajno so to le štiri barve) zagotavlja impresivno intenzivnost barv pri najvišji ločljivosti (brez pikseliranja) in z največjo ostrino.

  • 3 mm debela aluminijasta kompozitna plošča
  • Površina iz brušenega aluminija se blešči na svetlih delih slike
  • Sedembarvni neposredni tisk UV, vključno s svetlimi barvami
  • Na voljo so velikosti po meri
  • Odvisno od formata, na voljo aluminijasti podokvir, standardna montaža in stojala
  • Vključeno v vzorčni komplet
  • Za profesionalce: Na voljo je profil ICC
Enostavno naročanje

Enostavno naročanje

Enostavno in udobno oblikovanje in naročanje s pametnega telefona, tabličnega računalnika ali računalnika

Naročanje brez tveganja

Naročanje brez tveganja

Za vaša naročila ponujamo različne možnosti varnega plačila.

Zagotovljeno zadovoljstvo

Zagotovljeno zadovoljstvo

Vaše zadovoljstvo je osrednji del filozofije našega podjetja

Hitra dostava

Hitra dostava

Neposredno od proizvajalca

Profili ICC

Profili ICC

Podrobno nadzorujte končni rezultat: Profili ICC so na voljo za vsako zaključno obdelavo

Različne možnosti obešanja

Različne možnosti obešanja

Na voljo je široka paleta obeskov

Zlat in srebrn kovinski učinek

Ustvarite lahko zanimive učinke, če slike natisnete na kompozitno ploščo iz ščetkanega aluminija. Temnejši deli slike so matiranega videza, skozi svetlejše dele slike pa se zablešči aluminijasta površina, pri čemer nastane edinstven srebrn ali zlat lesk.
Pri črno-belih fotografijah se poudari kovinski učinek površine kompozitne plošče iz ščetkanega aluminija, zato čudovita slika v vašem domu vzbuja pozornost.

Izpopolnite svojo stensko umetnost s plavajočim okvirjem

Želite, da bi vaša stenska umetnost dobila dodaten pečat? Naročite naš plavajoči okvir! Ta vrsta okvirja dopolnjuje vašo sliko in zagotavlja profesionalen videz galerije. Izbirate lahko med črnim in belim okvirjem, ki najbolj ustreza vašemu motivu.
Plavajoči okvir ustvarja 8 mm vidno vrzel med stensko umetnino in lesenim okvirjem, zato je slika videti plavajoča. Slika v okvirju je obešena s pomočjo priloženih nosilcev.
gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Tisk na ščetkan aluminij je zaradi neposrednega UV-tiskanja odporen na sonce in vodo ter ne bledi. To pomeni, da ga lahko izobesite v vlažnih prostorih, kot sta kuhinja in kopalnica. Uporabljamo samo UV-črnila iz nehlapnih organskih spojin.
Zaradi našega tiska na ščetkan aluminij še posebej pridejo do izraza črno-bele slike z močnimi kontrasti. Svetli deli slike niso natisnjeni, zato se tam blešči površina iz ščetkanega aluminija.
Brušeni kovinski odtisi v velikostih po meri

Brušeni kovinski odtisi v velikostih po meri

Poleg širokega izbora standardnih velikosti lahko zdaj naročite tudi odtiske iz brušene kovine po meri, ki so na voljo v velikosti od 10 x 15 do 90 x 120.

Formati po meri so na voljo tudi pri drugih površinah za stensko umetnost, kot so kovinski odtisi, akrilno steklo, penasta plošča PVC in GalleryPrint.

Možnosti obešanja, ki so na voljo za Brushed Metal Print

Možnosti obešanja, ki so na voljo za Brushed Metal Print

Če naročite tisk iz brušene kovine, so na voljo vse možnosti obešanja:

iwuwJS0rDE8

Primerjava kovinskega odtisa in odtisa iz brušene kovine

Izbira prave obdelave je ključnega pomena. Različne končne obdelave, kot sta kompozitni aluminij in brušeni aluminij, dajejo vašim slikam edinstven videz in občutek.

V tem videoposnetku boste spoznali ključne razlike med našim aluminijastim kompozitom (znanim tudi kot Dibond ali Alu-Dibond) in našim brušenim aluminijastim kompozitom (pogosto imenovanim Butlerfinish). Spoznajte lastnosti materialov, kakovost tiska, reprodukcijo barv in uporabo teh dveh visokokakovostnih tiskarskih materialov.

Glavna razlika med aluminijastim kompozitom in brušenim aluminijastim kompozitom je v strukturi površine. Klasični aluminijasti kompozit ima gladko, mat površino, medtem ko ima brušeni aluminijasti kompozit fino, brušeno teksturo, ki ustvarja edinstvene odboje svetlobe in prefinjen videz. Zaradi tega izstopajo kovinski in črno-beli vzorci.

Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj