Fotografija v zamenljivem okvirju

Trajni okvir

4,8/5
v 2 ocene strank
Trpežen okvir

Trpežen okvir

Čvrst okvir z izčiščenim dizajnom

Prilagodljiv

Prilagodljiv

Menjajte fotografije, kadar koli želite

Fotografija v zamenljivem okvirju

Fotografija v zamenljivem okvirju

Predstavljamo zelo trpežno, prilagodljivo in praktično zasnovo okvirja, ki se prilagodi vsakemu prostoru. Okvir je enostavno razstavljiv, zato lahko notranjo fotografijo zamenjate tolikokrat, kot želite.

Spremenljivi okvir je izdelan iz prožnega aluminija in zagotavlja čisto obliko, ki je idealna za vsak dom. Je tudi trajnostna alternativa za profesionalno predstavitev v galeriji ali podobno umetniško postavitev.

Okvir, v katerem je vaša slika na varnem

Okvir, v katerem je vaša slika na varnem

Vaš motiv je spredaj zaščiten s stabilno in prosojno ploščo iz akrila. Aluminijasto kompozitno ploščo smo namestili tik za vašo fotografijo, da na fotografijah ne bo vdolbin.

Enostavno obešanje, enostavno razstavljanje

Enostavno obešanje, enostavno razstavljanje

Fotografija v zamenljivem okvirju ima na zadnji strani strukturo, podobno našim aluminijastim podokvirjem. Zaradi tega ga je zelo enostavno obesiti z uporabo vijakov, kavljev ali sistema za obešanje z vrvjo. Struktura s sprednje strani ni vidna in daje vtis, da je slika obešena v zraku.

Za več informacij obiščite našo stran z možnostmi pritrditve.

Če želite spremeniti prikazano sliko, lahko vsako stran okvirja preprosto odstranite z odstranitvijo samo dveh vijakov in jo hitro ponovno sestavite.

photoproduct

Neskončne možnosti oblikovanja

Natisnite svojo najljubšo sliko, ustvarite fotokolaž, oblikujte svoj passe-partout ali natisnite svoj najljubši citat. Izbirate lahko med štirimi našimi vsestranskimi barvami: črno, belo, antracitno in videz brušene kovine.

Poiščite navdih v naši galeriji.

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Odkrijte naše vrhunske papirje

Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj