Preprosto impresivno: večdelni stenski dekor

Vaš kupon dobrodošlice* v vrednosti 15 €: WB624-EXW

Photos
*Kupon dobrodošlice za stenski dekor v vrednosti15 €. Velja do 31.05.2023. Najmanjša vrednost naročila je 29,95 €. Dostava ni vključena v ceno. Kupon ni združljiv z drugimi posebnimi ponudbami ali kuponi. Vsako gospodinjstvo ga lahko unovči samo enkrat.

Vrhunec vsakega prostora

Motiv, razdeljen na več slikovnih plošč, bo videti zelo impresivno in bo samodejno postal vrhunec vsake sobe. Večdelni stenski dekorji gledalcu zagotavljajo neskončno širino in tako ustvarijo prav posebno vzdušje.
Večdelni stenski dekor lahko kombinirate s številnimi posameznimi podobami in tako ustvarite še posebej harmonično kompozicijo. S pomočjo našega konfiguratorja stenskega dekorja lahko preizkusite različne kombinacije in tako izdelate edinstven izdelek.

Različne postavitve in površine

Vse postavitve so na voljo z različnimi površinami. Večdelni stenski dekor lahko oblikujete v skladu z vašimi motivi in mu z izbiro prave površine dodate pravi značaj.

Več možnosti razmika

Izbira razmika med deli stenskega dekorja je odvisna od motiva in zasnove prostora. Pri večjih formatih lahko večji razmik med deli ustvari edinstven panoramski učinek.
Za stenski dekor manjše velikosti s podrobnejšimi podobami je najbolje izbrati manjši razmik. Podoba naj bo razporejena tako, da pomembni deli slike ostanejo vidni na panelih.
Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj