Preprosto impresivno: večdelna umetnost

Vaš kupon za odkrivanje 15 € *: WB624-EXW

Photos
*15 € kupon za odkritje za Wall Art. Velja do 31.12.2023. Najmanjša vrednost naročila 29,95 €. Dostava ni vključena. Ni mogoče kombinirati z drugimi posebnimi ponudbami ali kuponi. Izkoristiti ga je mogoče le enkrat na gospodinjstvo.

Vrhunec vsakega prostora

Motiv, razdeljen na več slikovnih plošč, bo videti zelo impresivno in bo samodejno postal vrhunec vsake sobe. Večdelne stenske slike gledalcu zagotavljajo neskončno širino in tako ustvarijo prav posebno vzdušje.
Številne posamezne motive lahko kombinirate tudi z večdelnimi stenskimi umetninami in tako ustvarite posebno harmonično kompozicijo. Z našim konfiguratorjem Wall Art lahko preizkusite različne kombinacije in tako ustvarite edinstven oblikovalski predmet.

Več možnosti razmika

Razmik, ki ga boste izbrali za večdelno stensko umetnost, je odvisen od motiva in zasnove prostora. Pri velikih formatih lahko večji razmik med deli ustvari edinstven panoramski učinek.
Za manjše stenske slike in podrobne motive je najbolje izbrati manjši razmik. Motiv je treba postaviti tako, da bodo pomembni elementi slike ostali vidni na slikovni plošči.
Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj