Galerija povratnih informacij

Galerija povratnih informacij

Galerije lahko spremenite v galerije povratnih informacij, v katerih lahko stranke vsako fotografijo ocenijo z barvno lestvico v galeriji. To poenostavi vaš delovni proces in centralizira komunikacijo s strankami.

Aktivirajte galerijo povratnih informacij

Če želite aktivirati to možnost, odprite Nastavitve galerije izbrane galerije. V tem meniju morate aktivirati možnost Galerija povratnih informacij in klikniti na Shrani. S tem bo vaša galerija postala galerija povratnih informacij.

Prikaz možnosti galerije povratnih informacij v nastavitvah galerije

To možnost lahko kadar koli onemogočite.

Galerija povratnih informacij v skupni rabi

Ko je galerija nastavljena kot galerija povratnih informacij, lahko stranke ocenjujejo slike v njej. S klikom na katero koli sliko se bodo v spodnjem levem kotu slike prikazali trije barvni krogi, s katerimi bodo vaše stranke lahko ocenile sliko na naslednji način:
Zelena, za izbrano.
Oranžna za negotovo.
Rdeča- zavrnjena.

Slika, označena s povratno informacijo

Po ocenjevanju bodo slike v Galeriji skupnih povezav označene z barvnim krogcem v zgornjem levem kotu, ki označuje izbiro. Slike, prikazane v galeriji skupnih povezav, je mogoče tudi filtrirati, tako da kliknete gumb Povratne informacije v zgornjem levem kotu in izberete želeno možnost.

Galerija povratnih informacij v skupni rabi z izbori

Pregledovanje povratnih informacij

Povratne informacije strank si lahko ogledate v svojem računu v meniju Galerija. Opazili boste, da je vsaka slika v zgornjem levem kotu označena z rdečim, oranžnim ali zelenim krogom, kar odraža strankino izbiro.

Slike, označene s povratnimi informacijami, v meniju galerije

Za učinkovit potek dela priporočamo, da omogočite komentarje za galerijo, tako da lahko stranke pustijo komentarje na slike in po potrebi zahtevajo spremembe. Za več informacij si oglejte naslednji članek o tem, kako aktivirati komentarje.

Upoštevajte, da bo ta funkcija vplivala tudi na seznam želja vaše stranke; ko bo ta funkcija omogočena, ne bo mogla le označiti fotografij kot zelene, oranžne ali rdeče, temveč bo lahko izbrala tudi želene fotografije za svoj seznam želja in vam poslala svoj izbor. Za več informacij si oglejte članek Seznam želja.

 

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite:

Vaša jezikovna nastavitev se ne ujema z jezikom tega spletnega mesta. Prosimo, izberite: