Kode QR: Potek dela s strankami

Kode QR: Potek dela s strankami

Ustvarjanje galerije QR vključuje ustvarjanje kartic QR na podlagi nastavitev galerije. Te kartice je treba natisniti za fotografiranje. Če jih želite natisniti, kliknite gumb za prenos na glavni strani ali izberite QR kode v desnem meniju, kjer lahko ustvarite tudi dodatne kartice. Za več informacij si oglejte ta meni QR kode.
Opazili boste, da je vsaka kartica razdeljena na dva dela:
Zgornji razdelek: Vsebuje navodila in kodo QR za fotografirano osebo. Ta del je namenjen stranki.
Spodnji del: Vsebuje pogodbo o varovanju zasebnosti, ki jo mora oseba podpisati. Po podpisu morate ta del shraniti.

Primer kartice QR

Ravnanje s karticami QR

Postopek dela s karticami QR je naslednji:
1 Kartice QR je treba pred začetkom fotografiranja izročiti stranki. Stranke se lahko pred dnevom snemanja prijavijo tudi prek spleta.
2 Pred začetkom snemanja morajo podpisati pogodbo o varovanju zasebnosti. Ko jo podpišete, podpisani del kartice QR shranite.
3 Pred fotografiranjem osebe morate fotografirati kartico QR. To fotografijo QR je treba naložiti v galerijo za razvrščanje. Za več informacij preberite priročnik Korak za korakom

Objavljena galerija QR

Ko imate vse fotografije pripravljene in objavljene v galerijah, morate o tem obvestiti stranko. Nato bodo lahko dostopali do svoje galerije QR. Upoštevajte, da lahko obvestila upravljate tudi samodejno, za več informacij preberite članek Potek dela z e-pošto.
Stranke lahko do svojih galerij dostopajo s skeniranjem kode QR ali uporabo povezave na kartici. Nato lahko pregledujejo in izberejo fotografije za naročilo.

Naročanje iz več galerij QR

Stranke imajo lahko dostop do več galerij QR, na primer pri šolskih fotografijah, ki vključujejo več družinskih članov. V eni košarici je mogoče naročiti iz različnih galerij. Ko se stranka prijavi in dostopa do druge galerije, se vsi elementi, dodani v košarico iz prve galerije, ohranijo. Tako lahko stranke fotografije iz druge galerije preprosto dodajo obstoječim izborom v košarici.

Nakupovalna košarica s predmeti iz dveh galerij QR