Promocije

Promocije

Za razliko od kuponov, ki veljajo za vse galerije, lahko s promocijami določite posebne popuste za posamezne galerije in celo omogočite različne ravni popustov v isti galeriji. Ta vsestranskost vam omogoča, da prilagodite popuste in učinkovito povečate prodajo.
Če želite v galerijo dodati promocijo, odprite njene nastavitve prodaje in preverite, ali je aktivirana možnost Dovoli naročanje. Ko ste v nastavitvah prodaje, aktivirajte promocijo, da si ogledate njene možnosti prilagajanja.

Nastavitve prodaje z aktivno promocijo, ki jo je treba izpolniti

Promocijo je mogoče uporabiti le enkrat na stranko. Z označitvijo tega polja omejite uporabo popusta na enkrat na stranko.
Končni datum, tukaj morate določiti datum konca promocije.
Tip, lahko izberete, ali je promocija absolutna ali odstotna. Izbira možnosti Absolutno pomeni, da znesek popusta določite v absolutnem znesku, medtem ko možnost Odstotek pomeni, da popust določite kot odstotek vrednosti kupčevega naročila.
Stopnja popusta 1 V promociji lahko ustvarite do tri različne ravni popustov. Za vsako raven lahko določite znesek in najmanjšo vrednost naročila, ki sta potrebna za njeno aktivacijo. S tem spodbudite stranke, da dosežejo najvišji popust, ki je na voljo, in jih tako spodbudite k nakupu več izdelkov.
Stroški pošiljanja so vključeni v promocijo (stroške pošiljanja prevzamete vi) Podobno kot pri kuponih lahko za vsako raven popusta pokrijete stroške dostave za nakupe svojih strank, tako da označite to potrditveno polje. Upoštevajte, da to ne vpliva na račune Saal Prio, saj so ti že deležni brezplačne dostave. Z računom Saal Prio ne vi ne vaše stranke ne boste imeli stroškov pošiljanja pri naročilih z minimalno vrednostjo 10 €.
Ko nastavite promocijo za galerijo, kliknite Shrani.

Nastavitve prodaje z aktivno promocijo

Ko odprete skupno povezavo galerije, boste na prvi pogled videli vse podrobnosti promocije. V zgornjem desnem kotu bosta prikazana datum izteka promocije in znesek, ki je potreben za uveljavljanje popusta. Ko stranka doseže raven popusta, se znesek, potreben za dosego naslednje ravni popusta, samodejno prilagodi.

Skupna galerija z delujočo promocijo

Popust se bo samodejno uporabil v nakupovalni košarici vaše stranke. Upoštevajte, da promocij in kuponov ni mogoče uporabljati hkrati.