Oblikovanje popolne fotoknjige

Želite oblikovati popolno fotoknjigo? Prilagodite vsak vidik oblikovanja in odkrijte naše visokokakovostne materiale

DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Zmagovalec testa CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Splošna ocena: ''zelo dobro'' ''odlično'': FOTOHITS 05/2019 Saal Digital navdušuje z vrhunskim fotoplatnom, ostrim tiskom in izjemnimi kontrasti. Zmagovalec preizkusa CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Rezultati preizkusa: zelo dobro Zelo dobra in hitra dostava Saal se vsekakor ponaša z vzorno kakovostjo.
Prilagodite popolno fotoknjigo

Prilagodite popolno fotoknjigo

Prilagajanje se začne, ko izberete značilnosti fotoknjige. Naše fotoknjige s trdimi platnicami so varna izbira: na voljo so v več formatih, ovitek pa lahko popolnoma prilagodite tako, da izberete enega od naših vrhunskih materialov ali oblikujete fotografski ovitek v sijajni ali mat barvi.

Ponujamo veliko izbiro visokokakovostnih materialov, zato lahko oblikujete popolno fotoknjigo: usnje, videz lesa, naravno platno, reciklirana oceanska plastika, ...
Če želite, da je osrednji element ovitka vaše fotoknjige fotografija (ali pa eksperimentirate s kolažem), lahko storite tudi to! Naši akrilni ovitki za fotoknjige iz linije Professional Line so na primer ročno izdelani ter predstavljajo edinstveno in posebno možnost.

Oblikujete lahko tudi album Portfolio, ki vam omogoča spreminjanje vrstnega reda strani in naročanje novih, ali fotoknjigo z mehkimi platnicami, če želite lažji in prilagodljiv ovitek. Seveda boste lahko izbrali tudi svoj najljubši format (kvadratni, ležeči ali portretni) in površino za notranje strani, pri čemer boste lahko izbirali med našimi visokokakovostnimi fotografskimi papirji Fujifilm.

Ud9qUaZPguA

Kako ustvariti fotoknjigo z uporabo programske opreme Saal Design

Spoznajte različne možnosti oblikovanja, ki vam jih ponuja programska oprema Saal Design za ustvarjanje popolnoma prilagojene fotoknjige.

V tem uporabnem vodniku vam bomo predstavili različne možnosti konfiguracije in nekatere funkcije, ki so na voljo, da boste lahko oblikovali svojo fotoknjigo v skladu s svojimi natančnimi zahtevami.

Ustvarite popolno fotoknjigo s programsko opremo Saal Design!

Ustvarite popolno fotoknjigo s programsko opremo Saal Design!

Vsako stran fotoknjige lahko prilagodite svojim potrebam in slogu. Prilagodite ozadje, postavitev slik ter dodajte osebne poteze s kliparti in besedilom. Vaša fotoknjiga, vaša zasnova!

Za največjo prilagodljivost priporočamo uporabo namizne programske opreme Saal Design ali spletne trgovine. Svojo fotoknjigo boste lahko oblikovali od začetka z načinom oblikovanja prazne predloge ali pa si pri postavitvi pomagali z dvema drugima načinoma oblikovanja. Vse informacije lahko najdete tukaj. Za hitrejše oblikovanje na poti lahko vedno uporabite aplikacijo za iOS ali Android.

Če želite, lahko svojo fotoknjigo oblikujete tudi v zunanji programski opremi, s katero prenesete naše predloge in nato preprosto naložite svoj projekt v obliki datoteke PDF. Več informacij boste našli v našem strokovnem območju.

Vezava Layflat

Vezava Layflat

Z vezavo Layflat lahko fotografije postavite čez celotno dvostransko stran, ne da bi izgubili kakršno koli podrobnost.

Brez logotipa proizvajalca

Brez logotipa proizvajalca

Vsi naši fotografski izdelki so izdelani brez motečega logotipa proizvajalca. Prav tako je mogoče odstraniti črtno kodo proizvodnje.

Dolgotrajna barva

Dolgotrajna barva

Za obstojnost barv jamčimo 75 let: dolgo uživajte v živih barvah kot prvi dan

Zagotovljeno zadovoljstvo

Zagotovljeno zadovoljstvo

Vaše zadovoljstvo je osrednji del filozofije našega podjetja

Izberite visokokakovosten material za svojo fotoknjigo

Želite osebno videti vse naše visokokakovostne materiale za platnice fotoknjig? Naročite lahko naš komplet vzorcev in prejmete vse materiale za platnice ter vse površine za notranje strani!

Izberite visokokakovosten material za svojo fotoknjigo

Poiščite navdih v naši galeriji.

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Dodajte eleganten dotik z našimi darilnimi škatlami Premium

Dodajte eleganten dotik z našimi darilnimi škatlami Premium

Pri podjetju Saal Digital lahko prilagodite tudi edinstveno darilno škatlo Premium, ki bo dodala eleganten pridih in dobro zaščitila vašo fotoknjigo.

Glede na izbrani material boste lahko v naše visokokakovostne materiale, kot sta usnje ali naravno platno, vključili sliko (na primer, če izberete akrilno darilno škatlo Premium) ali dodali besedila ali sličice. Pri oblikovanju darilne škatle Premium je najpomembneje, da izberete enak format kot vaša fotoknjiga, saj so bile oblikovane tako, da popolnoma ustrezajo temu formatu.

Izberite trajnostne fotoknjige

Proizvedeno s sončno energijo

Proizvedeno s sončno energijo

Z več kot 3,000 m² sončnih modulov so naše potrebe po energiji večino dni pokrite.

Ogljikovo nevtralen

Ogljikovo nevtralen

Neizogibne emisije CO₂ kompenziramo z vlaganjem v globalne okoljske projekte.

Odgovorno pošiljanje

Odgovorno pošiljanje

Kadar je mogoče, pošiljamo pakete brez ogljika.

Oblikujte zdaj
Oblikujte zdaj