Ustvarite račun Saal Digital Professional

30 % izklopljen, dokler 31/01/2024

V teh težkih časih je pomembno, da držimo skupaj, zato vas želimo po svojih močeh podpreti. Zato smo se odločili, da do 31/01/2024 začetno raven našega strokovnega popusta zvišamo na 30 %.

10 %-30 % popust*

Velja do 31/01/2024.

Zajamčen popust na vse izdelke vsaj 12 mesecev.

15 %-30 % popust*

Velja do 31/01/2024.

Od povprečnega prometa blaga v vrednosti 100 € na mesec ali 1200 € v zadnjih 12 mesecih.

20 %-30 % popust*

Velja do 31/01/2024.

Od povprečnega prometa blaga v vrednosti 200 € na mesec ali 2400 € v zadnjih 12 mesecih.

-30 % popust ali več*

Sporočite nam, če presegate navedeni promet, in navezali bomo stik z vami.

* Popust velja za vse izdelke 12 mesecev od začetka obdobja. Ko boste dosegli potrebno raven prihodkov, vam bomo višino popusta takoj prilagodili. Znižanje popusta je možno samo, če raven prihodkov v 12 mesecih ni dosežena. Raven prihodkov pomeni znesek računa, brez DDV in stroškov dostave Ni združljivo z drugimi promocijami in kuponi.

Za fotografe, fotografske studie in samostojne podjetnike

Ste fotograf, fotografski studio ali podjetje? Želite svojim strankam prodajati profesionalne fotoizdelke najvišje kakovosti? Potem je Saal Digital pravi partner za vas. Ali ste pravkar začeli svojo podjetniško pot? Že na začetku vas bomo podprli in vam podelili popust v višini 10 % za vse izdelke. Glede na obseg vaših naročil je lahko popust še višji.

Pregled pogojev

  • Vaš osebni popust se po uspešni registraciji shrani v vašem računu.
  • Izkoristite 10 % popust na vse izdelke že od samega začetka.
  • Ni zahtev za doseganje minimalnega prometa.
  • Možnost višjega popusta, ko je dosežen določen neto promet.
  • Brez provizij in časovnih omejitev.
  • Ni združljivo z drugimi ponudbami in kuponi.
  • Ni prenosljivo.

Vaše prednosti s profesionalnim računom

Kotiček za profesionalce

kotičku za profesionalce boste našli informacije o dimenzijah, umerjanju in pripravi podatkov. S pomočjo naših vtičnikov Saal Design za programa Adobe Photoshop in Adobe InDesign, pa tudi našega profesionalnega orodja za prenos, lahko svoje izdelke oblikujete z lastno programsko opremo.

Profili ICC

Upravljanje barv za profesionalce. Delujte v skladu s specifikacijami ICC, da zagotovite najboljše možne rezultate. Uporabite naše profile ICC za kalibracijo za optimalen barvni rezultat.

Sample Products

Program vzorčnih izdelkov

50-odstotni popust na vzorčne izdelke. Ustvarite svoj osebni portfelj in strankam predstavite visokokakovostne izdelke, kot so fotoknjige, stenske slike in razglednice. 50-odstotni popust na vzorčne izdelke.

Professional Line

Profesionalna linija

Ponudite svojim strankam nekaj več. Ročno izdelane, z usnjenim ovitkom in, kot vedno, brez logotipa proizvajalca. Naši izdelki iz linije Professional Line z razkošnim akrilom in usnjenim ovitkom zagotavljajo prav posebno izkušnjo. Privlačno predstavitev dopolnjuje ekskluzivna darilna škatla.

Zakaj je Saal Digital nekaj posebnega

Vrhunska kakovost

V podjetju Saal Digital verjamemo v vrhunske fotoizdelke s kakovostnimi končnimi obdelavami. Naš cilj je vedno ponuditi najboljše. Vaše slike so pri nas v najboljših rokah.

Hitra dostava

Fotoizdelek boste prejeli takoj, ko bo to mogoče. Izdelava traja samo nekaj delovnih dni, zato ne bo treba dolgo čakati. Izberete lahko tudi možnost hitre dostave, da bo dostava še hitrejša.

Neposredno od proizvajalca

Preglednost nam veliko pomeni: vsa naročila pri podjetju Saal Digital prejmete neposredno od proizvajalca. Tako zagotavljamo hitrejšo dostavo in nemoteno komunikacijo.

Brez logotipov proizvajalca

Na naših izdelkih ni logotipov proizvajalcev. Tako prejmete popolnoma nevtralen izdelek, na katerem ni motečih simbolov ali znakov.

Naročanje brez tveganja

Za vaša naročila ponujamo različne možnosti varnega plačila.

Zagotavljamo zadovoljstvo

Naročanje pri podjetju Saal Digital je popolnoma brezskrbno. Vaše zadovoljstvo je temelj naše filozofije: želimo, da ste s svojimi izdelki zadovoljni. V primeru pritožbe pa se bomo potrudili najti hitro in ustrezno rešitev. Ponudimo vam lahko možnost ponovnega naročila, kupon ali dobropis, vi pa izberete, kar vam najbolj ustreza.

Najpogostejša vprašanja o profesionalnem računu

Ali se bo strokovni popust samodejno uporabil pri mojih naročilih?

Ne, če želite prejeti ustrezen popust, morate biti prijavljeni v svoj račun.

Kaj pomeni neto promet?

Neto promet je skupna fakturirana vrednost, brez davkov ali stroškov dostave. Iz izračunanega neto prometa bodo odšteta tudi naročila, ki so bila povrnjena.

Kaj se zgodi, če je moja prodaja sezonske narave?

Nič hudega, če v preteklih 12 mesecih dosežete svojo ciljno neto prodajo za zadevno raven popusta, vam bo ta popust pripadal še naslednjih 12 mesecev.

Ali so na voljo kakšne druge ugodnosti?

Ponujamo vam ekskluzivne individualne ponudbe za vaše razstave/projekte/naročila v velikih količinah. Več informacij lahko najdete tukaj.

Kako lahko zaprosim za višji popust?

Če ste upravičeni do višjega popusta, stopite v stik z nami prek tega obrazca. Vsak primer bomo ločeno obravnavali.

Oblikujte zdaj